Împarte zâmbete! E gratis!

5 nov.

blog-1

 

 

Azi plouă la Milano. Domul abia se mai vede, în ceață, de la balconul meu. Nu plănuiam să scriu un articol azi, dar a venit pur și simplu și am vrut să vă inspir și pe voi.

Am fost nevoită să ies, cu treburi, chiar dacă, probabil, puteam amâna pe luni. Ideea este că nu m-am lăsat influențată de vreme, de îndată ce asta îi sfătuiesc și pe ceilalți, așa că am ieșit să rezolv cele câteva comisioane pe care le aveam de rezolvat.

Și mi-am zis: dacă eu mă simt așa de bine, independent de vremea de afară, de ce să nu schimb și starea celor cu care intru azi în contact ?
Și mi-am pus planul în aplicare. Și le-am urat o zi extraordinar de frumoasă, tuturor. În loc să îi salut cum se obișnuiește, i-am surprins cu un salut la care nu se așteptau.

Și ce credeți? Toți mi-au răspuns: da, dar cu vremea asta, cum să avem o zi extraordinar de frumoasă? Că uite ce urât și trist este afară.
Iar eu le-am răspuns la fel tuturor: de ce să ne lăsăm influențați de vreme? Să avem o zi extraordinară oricum, le-am zis zâmbind.
Ce credeți că s-a întâmplat?
Am primit o grămadă de zâmbete!
Le-am schimbat dispoziția, iar ei m-au răsplătit cu cele mai frumoase zâmbete. Au uitat de ploaie. Nu-i așa că-i minunat? 🙂

Să aveți o zi super, super extraordinar de frumoasă!
Și… schimbați ploaia în zâmbete! Răsplata va fi pe măsură! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.