Meriți tot ceea ce îți dorești!

14 oct.

beautiful-sunset-wallpaper-hd-1920x1080

 

„De aceea vă zic vouă: Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit şi le veţi avea.”

Dumnezeu le-a promis copiilor Lui că le va dărui dorinţele din inimile lor.
Eu cred că toți ne dorim o viață mai bună, doar că nu îndrăznim să credem că o merităm, pentru că nu avem încredere în noi și în potențialul nostru și ne mulțumim să rămânem în zona de confort, acolo unde e cald și bine dar nu există evoluție. Și dacă e să fim corecți cu noi înșine, nu există nici atâta cald și bine, doar obișnuință.

Ne trimitem dorințele în Univers prin rugăciuni și așteptăm ca acestea să fie îndeplinite. Unele se îndeplinesc, altele nu și încercăm să motivăm neîmplinirea lor prin faptul că nu merităm lucrul respectiv. Adevărul este că mesajele noastre sunt de cele mai multe ori trunchiate și confuze. Credem că efortul susținut pâna la extrem, pentru îndeplinirea visurilor noastre, va duce la rezultate pozitive. De fapt cu cât se depune mai puțin efort, cu atât este mai bine.

Învață să gândești într-un mod mai ordonat, mai eficient, pentru ca Universul să aibă capacitatea de a-ți îndeplini dorințele. Când vrei să realizezi anumite lucruri, dar ai îndoieli că se vor realiza, nimic nu se întâmplă. Sau de multe ori se întâmplă lucruri mai puțin dorite.

Fii extrem de conștient de faptul că tu ești creatorul propriei tale realități, fie ea pozitivă sau negativă! Iar dacă nu ai ceea ce-ți dorești, este pentru că semnalul pe care îl trimiți către Univers nu este destul de clar. Limpezindu-ți mintea, clarificând ceea ce îți dorești și exprimându-ți intenția, trebuie doar să te detașezi de rezultat și să ai credința că Universul va transforma în realitate dorința ta.

Această lume este un dar. Nu a existat nici o constrângere pentru Creator să facă lumea, iar capacitatea Lui Dumnezeu de a dărui este limitată doar de capacitatea ta de a primi.Te condamni și îți judeci dorințele, iar asta înseamnă că te judeci pe tine însuți. Ar trebui să vezi mereu o cale să îți îndeplinești dorințele, Dumnezeu asta a vrut tot timpul, pentru că fără dorințe nu te poți niciodată dezvolta. În planul divin toate dorințele sunt destinate a se îndeplini. Ești tu cel care crede adânc că nu merită nimic. Dar eu îți spun că meriți tot ceea ce îți dorești! 🙂
,,Mintea este atotputernică și poate schimba raiul în iad și iadul în rai”
John Molton

Cereți și vi se va da; căutați și veți găsi;
bateți și vi se va deschide.
Căci orișicine cere, capătă;
cine caută, găsește;
Și celui ce bate, i se va deschide.
Matei 7:7-8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.